+
+

Få kloakservice af vores autoriserede kloakmester

Professionel kloakservice fra en autoriseret kloakmester er vejen til et kloaksystem uden problemer. Vi tilbyder kloakservice af høj kvalitet – uanset hvilken opgave det drejer sig om. Vores kloakservice er grundig og lever op til alle lovens krav.

Få et tilbud

+
+
Aut. kloakarbejde

Aut. kloakarbejde

Vi har udstyret og ekspertisen til alle former for reparationer, nyanlæg og forsikringsskader. Uanset om du skal anlægge ny kloak eller have repareret din eksisterende kloaksystem, så løser vi opgaven i professionelt og i overensstemmelse med loven.

Kloakrensning

Kloakrensning

Hvis du har brug for hjælp til kloakken, så sender vi vores autoriserede kloakmester. Han kan hjælpe uanset, om problemet er i afløbet i køkkenet, i toilettet eller i kloakledningen. Vi har udstyret og ekspertisen til, at rense alle former for kloakker, afløb, brønde, vaske og toiletter.

Slamsugning

Slamsugning

Vi kan stille med både udstyret, erfaringerne og kompetencerne til slamsugning, spuling, rensning og tømning af stort set alle former for tanke, beholdere og lignende. Uanset om det drejer sig om septiktanke, tagvandsbrønde, nedløbsbrønde eller kloakledninger.

TV-inspektion

TV-inspektion

Hvis du har mistanke om en skade på din kloak. TV-inspektion foregår ved, at et specialkamera føres ned i kloakrøret. Kameraet filmer indersiden af røret, mens professionelle kloakarbejdere følger med på en skærm fra gaden. Og fu får billededokumentation af skaden, hvis der er brug for det.

Website by danielfrom.dk